Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép Falabella: Argentin miniló azaz a falabella.Mérete felnőtt korára sem haladja meg a 70 cm-t! Kb. akkora mint egy nagytestű kutya, pl.: németjuhász. Közeli rokona a shetlandi póni.

 

 

 

 

 

Fell póni: A fell kisló a gyerekek egyik kedvence. Kedves, kezes és Kép szolgálatrakész. Sokoldalúan hasznosítható: fogatban, de a kisebbek díjugratásban, díjlovaglásban is jól tudják használni. Marmagassága 135-150-cm.

 

 


Miniatűr ló: A miniatűr vagy törpelovak legszembetűnőbb Kép tulajdonsága a méretük: marmagasságuk nem több 86-97 cm-nél. Pl a falabella ugyancsak a miniatűr lovak csoportjába tartozik. Nagyon barátságos és együttműködő, gyakran használják sérült emberek segítőtársaként, úgy, mint ahogyan a vakvezető kutyákat. Meglehetősen szívós fajta, a 25-35 éves kort is elérik, sokkal tovább élnek mint a nagy lovak. A valaha élt legidősebb példány, Angel több mint 50 éves volt amikor elpusztult, Thumbelina, a legeslegapróbb miniatűr ló marmagassága pedig kifejlett korában sem haladta meg a 43 cm-t és alig volt 25 kg!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dadaadd

(safafd, 2013.02.08 18:10)

ez kemény

penc rádi út 5

(erika, 2011.06.13 17:30)

hozzá akarok szólni

Válasz

(Szerki, 2010.01.19 13:41)

Szia Kriszti!
Nagyon sok munkát, és időt kell (és még kell is) belefektetni az oldalba. Akinek van, az tudja. Próbálom javítgatni az oldalt... és még tényleg fejlesztésre szorul, de megpróbálok minél többet fent lenni, és szerkesztgetni az oldalt. Ha ezt mások olvasnák, akik nem ismerik Krisztit (mert én ismerem)
azok úgy gondolják, hogy ő csak egy kis kezdő, az oldalával, de nagyon is jól halad! Minden olvasónak, és kutyakedvelőnek ajánlom a www.kutyanet.eoldal.hu -t, mert jó oldal, de még lehet rajta csiszolni. A témára visszatérve fontos, hogy jó sok menüd/menüpontod legyen, és sok infó legyen rajta. Például fennt ahol a pónikról írok, (de még ez is fejlesztésre szorul) szóval, te meg kutyafajtákról írhatnál többet...(ahogy én is tettem a www.dog4ever.eoldal.hu -n)
Sok sikert!

Tök jó!

(Kriszti, 2010.01.18 14:45)

Hogy csinálod hogy ilyen sokan nézik az oldid?

 

 

ProfilképUtolsó képStatisztika

Online: 1
Összes: 217928
Hónap: 2025
Nap: 77